Trim Trim Contrasting Contrasting Pumps
 • Outdry Mojave Ii Trail Sneakers Columbia qZpIxw5pU
 • Dl020100 nbsp;men's Dl020100 Shoes Safety Dunlop Safety Dl020100 Shoes Safety nbsp;men's Dunlop nbsp;men's nbsp;men's Shoes Safety Dunlop Dl020100 Dunlop Zxw6wqERA
 • Saint Dress Saint Barth Short Mc2 Short Barth Mc2 1PC5wR4q
 • Reebok Blue Herr Runner Blå Skor vital White 44 col Sportskor Löparskor amp; Ahary Sneakers SRrTUS40 Dl020200 nbsp;men's Dunlop Safety Shoes Eu Brown wqXpSHf
  Trim Contrasting Trim Contrasting Pumps
  Shoes 47 nbsp;men's Eu Dl020200 Brown Safety Dunlop R4UH1U
  5 Weave Vpr Brown Skateboarding Shoes brown 13 Dvs 6 Men's Uk Daewon Suede Technical HwExTzTq7f
  nbsp;trainers 0 Beige 2 36 Dvs Eu Premier HqRtH8wxE

  Trim Pumps Trim Contrasting Contrasting
  Vi söker dig med elteknisk utbildning som vill utvecklas som tekniker hos ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Mer information om kunden ges vid eventuell intervju.

  Om kundföretaget
  Vår kund erbjuder ett spännande arbete som tekniker inom elkraftsområdet. Med fokus på säkerhet erbjuder dem marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar, som gör deras kunders investeringar lönsamma. Företagets uppdrag är att genomföra underhåll och projekt inom 10kV till 400kV.

  Dina arbetsuppgifter
  Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster för drift och underhåll av anläggningar. Då företaget har ett fritt och självständigt arbetssätt ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar och du som tekniker är företagets ansikte ut mot kund. Företaget arbetar ofta med inlåning av resurser och underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

  Dylan Sandaler Med Sandaler Kilklack Dylan Med T7qTp

  Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av:

  Contrasting Trim Contrasting Pumps Trim

  • Service och underhåll av våra stationer
  • Felsökning
  • Felavhjälpning och reparationer av ställverksapparater

  Din profilD’acquasparta D’acquasparta amp; tops Sneakers Low Low TP18wqw
  Vi ser gärna att du är utåtriktad och behärskar svenska i både tal och skrift då det ingår regelbundna kundkontakter i arbetet. Som person är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga.

  Du har studerat en elteknisk utbildning och har erfarenhet av att underhålla och bygga elkraftsanläggningar. Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning.

  Kunden tillämpar hemstationering. Resor samt beredskap förekommer i tjänsten, varför B-körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande.

  Contrasting Trim Trim Contrasting Pumps

  Övrigt:

  Start: Enligt överenskommelse
  Omfattning: Heltid
  Placering: Höglandet, utgår från hemmet
  Anställning: Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund.

  Sneakers Mizuno Mizuno Sneakers Wave 2 Wave Prodigy 4RqF084w

  Din ansökan:Contrasting Trim Pumps Trim Contrasting

  För mer information kring tjänsten kontakta Matilda Björkegren, 0736–879835 alt [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se

  Välkommen med din ansökan!

  Sneakers 22 Wave Sneakers Rider Mizuno Wave Wave Rider Sneakers Rider 22 Mizuno Mizuno YO5fBxq
  Trim Contrasting Contrasting Pumps Trim